سلام خسته نباشید. من به یک متخصص ارتودنسی مراجعه کرده بودم ایشون گفتن که مشکلی که دارم اینه که زبونم یه مقدار بزرگ هست به دلیل کم کاری تیروئید و به همین علت دندونام یه مقدار کمی از هم فاصله گرفتن. می خواستم ببینم آیا با ارتودنسی متحرک که فقط شبا بذارم رو دندونام امکانش هست که از فاصله گرفتن بیشتر تو چند سال آینده جلوگیری کنم؟

1 پاسخ
mmدکتر مریم افشاری پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام،
خیر
،استفاده از پلاک متحرک در این مورد نتایج قابل پیش بینی و با ثباتی ایجاد نمیکند